Mira Konçi rikthehet nga Amerika, shikoni fotot sa shumë ka ndryshuar këngëtarja

Çifti shumë i dashur për publikun shqiptar, kompozitori Shpëtim Saraçi dhe këngëtarja Mira Konçi që prej vitit 2017 jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku kanë nisur një jetë të re.

Prej kohësh nuk e kemi parë Mirën, por së fundmi ajo është rikthyer në Shqipëri për disa ditë pushime. Ajo është fotografuar në një nga sallonet e bukurisë në kryeqytet me pamjen e saj të re dhe duhet thënë se vitet janë ndalur për Mirën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *