Misteri ngjarjes së çiftit nga Librazhd, histori e njejte dhe ne Itali. Beni kujdes nga mangalli

  Ngjarja e ndodhur në fshatin Xhyrë të Librazhdit tre ditë më parë, ku një çift i sapomartuar u gjetën të asf iksuarnë dhomën e tyre të gjumit, tro nditi mbarë opinionin publik.

  Në një intervistë të dhënë dy ditë më parë, Olsi u shpreh se nga ajo natë mbante mend vetëm që kishin ngrënë darkën, kishin marrë një mangall me prush dhe ishin shtrirë për të fjetur.

  Kjo ngjarje vijon të ketë ende mister, pasi ende nuk ka dalë rezultati përfundimtar i ekspertizës mjeko-ligjore.

  Ndërkohë, një ngjarje e ngjashme me rastin e çiftit nga Librazhdi raportohet të ketë ndodhur në Itali, .

  Sipas mediave italiane, një familje prej tre vetësh janë gjetur të pajetë sot në apartamentin ku jetonin në periferi të Romës.

  Kjo erdhi si pasojë e monoksidit të karbonit, që çlirohet nga prushi dhe çon në asf iksim, nëse ambienti është i mbyllur dhe i paajrosur.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *