Mjeket habiten. 30-vjeçarja ngel shtatzënë dy herë brenda 28 ditëve dhe lind dy vajza

Një nënë tha se ishte shtatzënë me binjakë, mbeti e hutuar kur zbuloi se vajzat e saj ishin ngjizur në të vërtetë me një muaj diferencë.

Sophie Small, 30 vjeç dhe bashkëshorti i saj Jonathan, 34 vjeç, nga Leominster në Herefordshire, po përpiqeshin për një fëmijë të dyte.

Zonja Small tha se e dinte se ishte ‘shumë pjellore’ për shkak të asaj se sa shpejt mbeti shtatzënë më parë me djalin e saj Oscar, gjashtë vjeç.

Por një test konfirmoi se ajo ishte shtatzënë dhe me binjake

Mjekët kuptuan se shtatzënia e saj ishte një fenomen tepër i rrallë, i njohur si superfetimi, kur një shtatzëni e dytë ndodh vetëm disa ditë ose javë pas të parës.

Megjithatë, foshnjat e lindura në këtë mënyrë nuk janë zyrtarisht binjakë.

Ajo shkoi për një skanim në javën e shtatë për t’u siguruar që gjithçka ishte mirë, gjë që zbuloi se ajo mbante dy foshnja.

Por mjekët mbetën të hutuar pasi dyshja ishin të madhësive të ndryshme.

Por fatmiresishte un linda dhe jam nene e tre femijeve tashme dhe jemi nje familje e madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *