Mos humbim kohë/ Rama: Qeveria jep 5-10 mijë euro në dorë çdo shqiptari që…

Edi Rama prej koheshi ben thirje emigranteve shqiptar qe ndodhen jashte që të kthehen në vendin e tyre teksa i ka premtuar se në rast se investojnë do të marrin bonus 5-10 mijë euro grante.Dhe ky eshte nje lajm i mire per te gjithe emigrantet shqiptar qe te investojne ne vendin e tyre.

Lideri i PS-së tha se do të sjellë transformim të madh ekonomik siç ka vepruar edhe Italia.

Kryeministri Edi Rama tha se:”Ne kemi vendosur që gjatë mandatit të 3-të do i japim në dorë 5-10 mijë euro çdo shqiptari që vjen nga emigrimi për të rindërtuar shtëpinë e gjyshërve, ose për të ngrotur një biznes në agro-turizëm. Zhvillimi i agroturizmin në Shqipëri do të sjellë transformim të madh ekonomik siç ka ndodhur në Itali”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *