Mos u martoni asnjehere me keta 5 lloje te meshkujve

Femra, keto jane meshkujt qe duhet ti qendroni larg!

Një shprehje thotë: “Më mirë vetëm sesa me njeriun e gabuar”. Femrat zakonisht përpara se të vendosin të martohen me dikë, duhet të mendohen mirë dhe ta njohin partnerin e tyre. Divorcet ndodhin sepse femrat zgjedhin mashkullin e gabuar për të kaluar jetën. Vërtet themi se meshkujt perfekt nuk ekzistojnë, por vajzat duhet të bëjnë një zgjedhje që të mos pendohen

1-Mos u martoni me nje mashkull qe pi gjithe diten alkool sepse do ju shkaterroje jeten.

2-Mos u martoni me nje mashkull qe luan bixhoz se do ju varferoje per gjithe jeten.

3-Mos u martoni me nje mashkull qe ve skedina se mbase nje dite mund t`ju le ju ne skedina.

4-Mos u martoni me nje mashkull qe nuk punon dhe rri gjithe diten ne klube duke pire kafe sespe do punoni per ta mbajtur ate me buke.

5-Mos martoni me nje mashkull genjeshtar dhe mashtures se do t`ju genje dhe mashtoje per gjithe jeten.

Ndaj beni kujdes kur zgjidhni nje mashkull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *