Ndahet nga jeta nga semundja e rende gazetarja dhe spikerja e njohur e lajmeve shqiptare

Ndahet nga jeta gazetarja 53 vjecare Rudina Dervishi pas luftes me semundjen e rend kancer ne gjoks. Ajo ishte drejtuesja e lajmeve ne emisionit televiziv “Ditari” të Zërit të Amerikës.

Nje humbje e madhe per boten e medias dhe nje humbje e madhe per familjen.

Rudina ishte nene e tre femijeve dhe per 25 vjet ajo kontriuboj ne boten e medias me profesionalizem një gazetare e apasionuar, duke mbuluar tema të shumëllojshme nga ekonomia, politika, të drejtat e njeriut dhe të gruas, e deri tek arti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *