Ndahet nga jeta spikerja e lajmeve, nuk e mposhti dot sëmundjen

Folësja e lajmeve në NBC, Ëendy Rieger, ka humbur betejën me semudjen një vit pasi u diagnostikua.

Ëendy Rieger, 65 vjeçe, kishte një karrierë të gjatë në televizion, duke lënë të trishtuar shumë kolegë të saj.

“Ne humbëm Ëendy Rieger tonë të zgjuar, plot gjallëri dhe të mrekullueshme”, thuhej në deklaratë.

Për më shumë se 30 vjet, shikuesit e NBC4 në Uashington “përshëndeteshin” çdo ditë me të përmes ekranit duke e bërë atë një ndër figurat më të dashura të televizionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *