Ndryshon moti në ditët në vijim, ja cfarë pritet sipas sinoptikanëve

  Me ardhjen e vitit të ri 2020, erdhen dhe temperaturat e ulëta në Shqipëri. Megjithatë dielli nuk ka munguar dhe ndoshta ai e bën situatën pak më të këndshme.

  Dhe në ditët në  vazhdim moti do të jetë i tillë, ngrohtësia e diellit nuk do të largohet por sipas Shërbimi Meteorologjik Ushtarak, temperaturat gjithashtu do të jenë më të larta.

  “Mbi kontinentin evropian po vijojnë të ndikojnë vlerat e larta të presionit atmosferik dhe masat ajrore të qëndrueshme dhe të ftohta. Kjo situatë ka sjell si pasojë motin e kthjellët edhe mbi vendin tonë si në orët e para të mëngjesit dhe deri në fund të ditës.

  Në zonat malore temperaturat do të jenë 5 gradë celsius ndërsa në zonat bregdetare në 15 grade celsius.

  Mund të shijoni diellin dhe motin e mirë gjatë dimrit në zona si Durrësi dhe Saranda.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *