Ne nuk po e gjejm dot/I dalloni dot kush është mami dhe kush vajza ne keto foto?

Ndonëse për çdo nënë prioritet është kujdesi dhe mirëqënia e fëmijëve të saj, ka nga ato që ia kanë dalë ta bëjnë këtë duke mos harruar për asnjë çast veten.

Këto që do të shihni në fotot më poshtë nuk dallojnë aspak nga vajzat e tyre. Aq sa është gati e pamundur të thuash se kush është mamaja nëse nuk ke një informacion shtesë për të të ndihmuar.

Kush është mami këtu?

Në këto foto ndodhet Anna, një blogere e famshme nga Suedia dhe nëna e saj. Ajo është 26 vjeç kurse mamaja 40-të. Po, mami është ajo e veshur me blu.

Po këtu?

Amber është një modele e njohur angelze dhe njëkohësisht vajza më e madhe e familjes, 29-vjeç. Kurse në krah të saj është ndodhet e ëma. Është plot 54-vjeç, por zor se mund ta gjejmë ku i ka fshehur kaq vite.

Aktorja e famshme Reese Witherspoon dhe vajza e saj Ava. Është folur shpesh për ngjashmërinë e tyre, aq sa duhet sikur Ava është rimishërimi i Reese. Vajza 14-vjeçare e aktores vjen nga martesa e parë me Ryan Phillippe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *