Nena e dy femijeve shkoi në Turqi te bej operacion për humbje peshe por kthehet në shtëpi me arkivol

Nëna e dy fëmijëve, e cila vdiq në Turqi pasi beri nje operacion per zvogelimin e stomakut te humbte peshe kthehet ne shtepin e saj me arkivol pasi operacioni shkoj keq.

Emma Morrissey ishte vetëm 44 vjeç vendosi të bëj një operacion në stomak pasi ajo u bë gjithnjë e më e depresionuar nga pesha e saj e cila vetem shendoshej. Ajo donte qe te humbte peshe dhe kishte degjuar qe zvogelimi i stomakut mund ta sillte ate ne forme te mire trupore.

Por Ema vdiq dy ditë pas operacionit pas nje gabimi qe beri mjeku kirurg.

Burri i Emes u shpres se:E di që njerëzit do të vazhdojnë të shkojnë jashtë vendit për trajtim sepse është më e lire pagesa por duhet te beni kujdes te shkoni ne spitalin e duhur per te bere operacione te tilla.

E gjithe familja eshte e shkaterruar nga kjo humbje kaq e madhe femijet humben nenen dhe une humba bashkeshorten nga nje vendim i gabuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *