Nena me 10 femije punon ne aren gjithe diten por asnje femi nuk e ndihmon

Realiteti i hidhur shqiptar ku femijet shkojne ne emigrim dhe i lene prinderit e tyre te vetem.

Gazetari e pyet te moshuaren nese ke femije apo jo por ajo i kthehet se ka dhjete femije por asnje nuk eshte aty qe ta ndihmoje..Si po ndodh sot me te rinjt e sotem qe largohen nga vendiljda dhe harrojne prinderit e tyre.

Nuk ka nevoje per me teper koment..Shikoni videon me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *