Nga 1 korriku rritje rroge”/ Kryeministri Rama jep lajmin e bukur: Ja kush kategori përfiton…

Më 1 korrik kryeministrit Edi Rama do të fillojnë pagat e reja në rritje për policët e bùrgjeve.

Po ashtu policët e bùrgut nga 1 korriku do të pajisen edhe me uniformat e reja. Qeveria e Edi Ramës i mban gjithmonë fjalët dhe është në rrugën drejt mandatit të katërt.

“Më 1 korrik do fillojë paga e re ne rritje për policinë e bùrgjeve. Po ashtu më 1 korrik do fillojnë procedurat për uniformat e reja për policët e bùrgjeve. Ne jemi qeveri i të mbajtjes së fjalës”, njofton Rama.

Pritet qe rroga te rritet serisht dhe per kategori te tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *