Njihuni me çiftin shqiptar që tregojnë se dashuria është më shumë se bukuria fizike. Te gjithe na kane zili

A ju kujtohet çifti i njohur Flamuri dhe Armonda, që u bënë pjesë e storieve televizive dhe lajmeve të portaleve? Ai nga Kosova, e ajo kosovare në Zvicër, të cilët e kurorëzuan dashurinë e tyre, ani pse u njohën në distancë.

U bënë pjesë e komenteve për shkak se çifti kishin një diferencë: nusja ishte mbipeshë. Kush nuk pyeti për ndjenja, dashuri, përshtatje, por as nuk u fol për fytyrën e bukur të Armondes.

Nusja nga Zvicra, po duket perfekt në këto foto.Ne i urojme dite te bukura ciftit dhe plot lumturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *