Nuk gjen qetësi toka sërishtë lekundje tërmeti në vendin tonë.

Epiqendra ishte 2 km nga qyteti i Elbasanit, dhe thellësia ishte 10km.

Ndersa magnituda ishte 3.1 ballë por fatmirësisht nuk ka pasur pasoja.

Lëkundjet janë ndjerë në fshatrat përreth deri në Tirane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here