Monday, May 23, 2022
HomeNxënësi autik ngel klase në të gjitha lëndët, mësuesja habit gjithë botën
Array

Nxënësi autik ngel klase në të gjitha lëndët, mësuesja habit gjithë botënBen Twist është një djalosh 11-vjeçar, i cili u diagnostikua me autizëm kur ishte 5-vjeç. Ai nuk kishte arritur të kalonte në një nga provimet që kishte dhënë në shkollë, ndërsa mësuesja i ka dërguar një letër motivuese dhe shumë prekëse.

Nëna e tij është prekur dhe ka shpër thyer në lot kur lexoi letrën e shkruar nga mësuesja e djalit të saj.

Ja çfarë shkruhej në letër:

I dashur Ben,

Po të shkruaj për të përgëzuar për sjelljen dhe suksesin në përfundimin e nivelit kyç të provimeve SAT.

Gil, Lynn, Angela, Steph, dhe Anne kanë punuar aq mirë me ty këtë vit dhe ti ke bërë një progres befasues.

I kam shkruar prindërve të tu dhe ty për t’ju treguar rezultatet e provimeve.

Një pjesë shumë e rëndësishme e informacionit që dua që ti të kuptosh është se këto provime matin vetëm pak nga ty dhe aftësitë e tua. Ato janë shumë të rëndësishme dhe ti ke arritur shumë, por Ben Twist ka aq shumë talente sa që ne te Lansbury Bridge i shohim dhe i matim në një mënyrë tjetër.

Këto talente përfshijnë:

Talentet e tua artistike

Aftësinë tënde për të punuar në skuadër

Pavarësinë tënde që rritet

Mirësjelljen tënde

Aftësinë për të shprehur opinionin tënd

Aftësitë e tua në sport

Aftësinë tënde për të bërë miq

Aftësinë tënde për të diskutuar dhe vlerësuar progresin tënd

Talentet e tua në dizenjim dhe krijim

Aftësitë e tua në muzikë

Ne jemi shumë të kënaqur që të gjithë këto talente dhe aftësi të ndryshme të bëjnë ty ky person i veçantë që je sot dhe këto janë pikërisht ato gjëra që ne i masim për tu siguruar se ti je gjithmonë duke bërë progres e vazhdon të bëhesh një djalë i ri i dashur e i zgjuar.

Të lumtë Ben, ne jemi shumë krenarë për ty.

Urimet më të mira

Znj.Clarkson

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments