Pasagjeri derdhi pakon me biskota në avion. Stjuardesa refuzon që avioni të ngrihet

Një stjuardesë “refuzoi që të ngrihej avioni” pasi pasagjeri hudhi mbeturinat brenda në avion dhe kjo është dicka e turpshme.

Dikush derdhi pakon me biskota në dysheme dhe pasagjeri nuk mori mundimin me e mbledhut por e la aty që te perhapej neper avion.

Stjuardesa bërtiti ‘kush derdhi orizin? dhe po ecën lart e poshtë te gjente personin që bëri gabimin.

“Ata refuzojnë të largohen nga porta derisa dikush të pastrojë orizin”.

Por pasi udhetarët donin qe avioni të nisej dhe që udhetimi të mos kancelohej të gjithe këshilluan udhëtarin që beri rrëmujën që të fillojë dhe ta pastroje.

Dhe më pas ai e pastroi dhe udhetimi nuk u kancelua por udhetuan drejt destinacionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *