Përcillet Gëzim Kruja! Prani e madhe e njerëzve në ceremoni

  0
  90

  Shkodra ka percjelle sot kolosin e humorit Gëzim Kruja. Në orën 12:00, kortezhi përshkuar rrugën që ai bënte çdo ditë me shokun e tij të pandarë biçikletën, duke u ndalur edhe para Teatrit Migjeni, në pallatin artit dhe të kulturës.

  Edhe pse ishte paralajmëruar që të mos kishte pjesëmarrje, nuk kanë qenë të paktë qytetarët e Shkodrës që kanë marrë pjesë në ceremoninë mortore, si një shenje falenderimi për buzëqeshjet që u ka dhuruar me humorin e tij.

  Teksa trupi i tij i pajetë po linte shtëpi ku u rrit dhe jetoi, pati edhe duartrokitje, ndonëse në sfond më shumë se ato, u dëgjuan më shumë të qarat e të afërmve që po përcillnin Gëzim Krujën.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here