Plagosen rënd 10 pasagjer në avion nga stuhite dhe turbelencat e forta.

Shumë pasagjerë janë lënduar pasi një aeroplan që udhëtonte për në Portugali u trondit nga turbulenca të forta , duke i lënë ata në bord të frikësuar për jetën e tyre.

Pasagjerët thanë se ishte “udhëtimi i tyre i fundit”.

Fotot tronditëse tregojnë pjata me ushqime dhe pije të shpërndara nëpër korridorin e avionit, dhe njerezit jane perplasur me tavanin.

Avioni ka bere ulje emergjente pasi 10 persona jane plagosur rend. Ambulanacat kane ardhur menjehere ne ndihme te udhetareve te plagosur.

Nje udhetar eshte shprehur se kam vite qe udhetoj dhe kame bere 200 udhetime me avion por si ky udhetim nuk me ka ndodhur kurre.

Avioni ka vibruar per 30 minuta moti ishte i keq me shi dhe stuhi dhe kishte shume turbulenca u shpreh nje udhetar tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *