Pse gratë lindin të shtrira në shtrat. A e dini arsyen?

Pse gratë lindin të shtrira në shpinë?

Sic dihet rëndom në të gjithë botën gratë lindin të shtrira në shpinë, por arsyeja për këtë nuk ka të bëjë fare me evolucionin apo biologjinë – kjo praktikë në fakt ka një origjinë mjaft të çuditshme.

The Journal pohon: Mbretit Louis XIV i pëlqente të shihte trashëgimtarët e tij që vinin në jetë pikërisht përballë tij – dhe donte një pamje të papenguar. Studiuesit pohojnë se ai insistoi në një dizajn të ri të ‘shtratit të lindjes’ ku një grua do të shtrihej në shpinë, me këmbët e saj mbi trarë.

Por a e dini se në cilat pozicione të tjera lindin gratë?
Qëndrimi drejt në këmbë ose duke ecur
Ulur mbi një top elastik
Të përkulur në gjunjë ose të gjunjëzuar
Mbështetur në duar dhe gjunjë njëkohësisht

Para cdo vendimi qe duhet te merrni konsultohuni patjeter me mjekun tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *