Publikohet foto të Zenepe Urucit. Gruas që u vra dje në Itali nga burri 62 vjecar. Foto

Një ngjarje shumë e rendë ka ndodhur në Itali ditën e djeshme ku burri ka vrarë gruan e tij 58 vjecare pasi ajo ka dërguar mesazh zanor djalin për ndihmë.

Djali ka marrë një mesazh zënor nga nëna e tij dhe ai më pas ka telefonuar të motren dhe policinë.

Pasi burri ka mesuar se gruaja ka bere këtë veprim ai e ka goditur me thikë disa herë atë.

Ja dhe foton e ciftit Uruci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *