Pushuesit shkojn per dreke ne Himare i ngec “dreka ne fyt” kur i vjen fatura

Nje familje ka shkuar me pushime ne Himare por pasi kane drekuar dhe kane marre nje dreke te bollshme kur i ka ardhur fatura i ka ngecur ne “fyt ushqimi” pra nje shume e madhe per te paguar.

E gjithe dreka ka kushtuar mbi 400 mije leke. Nje shume e madhe por jugu i vendit tone eshte mbajtur per cmime te larta ndaj kush do nje dreke te mire dhe te bollshme duhet te behet gati te paguaj dhe shumen.

Po ju si ju duket kjo fature?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *