Qytetari blen bileten per te udhetuar por kompania e njohur i anullon bileten

U be kohe qe kompania Wiz Air hap probleme me qytetaret Shqiptar dhe ata po ankohen cdo dite.

Dhe nje qytetar ka prer bileten per te udhetuar me kete kompani por pas nje muaji ai eshte njoftuar se fluturimi eshte anulluar. Dhe eai nuk ka marr asnje shpjegim me shume.

Udhetimet me kete kompani jane te lira dhe ekonomike por te hap probleme me vonesa dhe ta ndryshon oraret e udhetimit apo ditet e udhetimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *