Qytetari le makinen perjashte ne rruge por shikoni se si perfundon ajo. Foto

Sic ndodh ne vendin tone kujdesi dhe rregulli ne rruge eshte pak i veshtire ne krahasim me vendet e tjera te BE. Nje makine ne Yzberisht
z eshte parkuar ne rruge dhe u be kohe qe nuk leviz nga ai vend.

Mire qe nuk leviz por ai eshte bere dhe kosh pleherash ku njerezit fusin kuti apo qese te ndryshme.

Ja dhe foto qe sjell qytetari.

Ndaj ashtu si doni pasterti ne shtepit tuaja dhe rregull ashtu duhet te kujdesemi dhe per pamjen e jashtme te rrugeve apo lulishteve ne vendin tone. Te marrim nga kultura evropiane se si ata kujdesemi per rruget dhe lulishtet.

Ndaj i bejm thirrje autoriteteve ta heqin kete makine te shemtuar ne rruget e kryeqytetit Shqiptar.

Po ju si mendoni ne kete rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *