Qytetarja lë spitalin Shefqet Ndroqi: Ja si me trajtuan..(VIDEO)

    Nje zonje nga Pogradeci ka dalë nga spitali ‘Shefqet Ndroqi’ pasi kishte qendruar per 15 ditë për ditë. E buzëqeshur, ajo rrëfen se gjatë atyre 15 ditëve ka pasur momente të vështira, por nuk krahasohen me momentin kur ia del të të triumfosh. Ndërkohë, ka dhe një apel për qytetarët, për ata “skeptikë” që nuk besojnë te bluzat e bardha.

    “Jam mirë, trajtimi ishte shumë mirë, i shkëlqyer. Nga Pogradeci jam. Të vijnë në spital, të mos mendojnë se gjendja është shumë keq, është shumë mirë. Dua të falenderoj mjekët dhe infermierët. Ka momente të vështira në sptal, po është momenti i lumtur kur del”, tregon zonja.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *