Rama jep lajmin e mirë/ Emigrantët që jetojnë në këto 2 shtete: Duke filluar nga kjo date…

Kreu i qeverise Edi Rama, ka dhënë një lajm të mirë për shqiptarët që jetojnë në Kanada dhe Irlande.

Rama njofton emigrantët shqiptarë që jetojnë në këto dy shtete se duke filluar nga 20 dhe 27 qershori hapen shërbimet konsullore.

“Një lajm i mirë për qytetarët shqiptarë që jetojnë në Irlandë dhe Kanada. Duke filluar nga data 20 qershor, Ambasada Shqiptare në Londër në bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme, do të nisë shërbimet konsullore për shqiptarët që jetojnë në Irlandë. Gjithashtu, nga 27 qershori Ambasada Shqiptare në Kanada do të fillojë shërbimet për dokumente biometrike, pasaporta dhe letërnjoftime elektronike”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *