Rama për të rinjtë: Martohuni shpejt si unë. Shume shpejt shtepi sociale per ciftet e reja dhe.

0
391

Kryeministri Edi Rama diten e sotme në Kongresin e PS foli mes të tjerash foli edhe për të rinjtë.

‘Ky katër vjeçar është edhe koha e duhur për të hedhur themelet për një proces të ri përkujdesjeje shoqërore, duke kthyer tani modelin e rindërtimt në model të ndërtimit në masë të shtëpive sociale.

Të shtëpive për ata që nuk kanë mundësi qofshin më të varfër apo të rinj që martohen, e me të drejtë duan të bëjnë atë që kam bërë unë që kur isha i vogël se ju e dini jam martuar i vogël, nuk duan të jetojnë me vjehrrin e vjehrren, duan shtëpi më vetë’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here