Rama sjell lajmin e mire per hapjen e kufinjve: Ja data ku do te lirohen kufinjte

    Kreu i qeverise Edi Rama, gjate një bisede online ka njoftuar për planet që po diskutohen në qeveri dhe këto priten që të vihen në zbatim në javët e ardhshme.

    Ndërsa në përgjigje të gjithë personave që kanë mbetur jashtë kufijve apo edhe të atyre që kërkojnë të largohen nga Shqipëria, Kryeministri Rama tha se po studiohet mundësia për hapjen e mëtejshme të korridoreve ajrore dhe tokësore dhe se mendohet se në 11 Maj mund të ketë një lehtësim në këto lëvizje .

    Deri pas kësaj jave dhe javës në vijim, ne do të bëjmë një analizë të thellë me ekspertët për hapjen e mëtejshme të korridoreve ajrore dhe tokësore. Në 11 Maj mund të kemi një lehtësim në raport me domosdoshmërinë e karantinimit në hotel dhe sidoqoftë në javën e ardhshme do shohim me kujdes të gjithë elementët që na duhen për të bërë një analizë të qartë. Në tërësi do të vazhdojmë me këtë regjim për korridoret ajrore, dhe lehtesimi do te vij nga 11 maji.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *