Rënie e ndjeshme serisht e Euros/ Bursa dhe këmbimi valutor

  Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.8 lekë.

  Dollari amerikan këmbehet me 106.3 lekë.

  Paundi britanik kap sot vlerën e 145 lekëve.

  Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 85.7 lekë.

  Franga zvicerane kap vlerën e 115.6 lekëve.

  Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.93 lekë.

  Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *