Saturday, May 21, 2022


HomeShkundet Australia, termet i forte me magnitudë 6
Array

Shkundet Australia, termet i forte me magnitudë 6Një tërmet i forte me magnitudë 6.0 eshte shenuar brigjet veriore të Australisë duke dërguar valë tron ditëse që u ndjenë në të gjithë territorin verior.

Byroja e Meteorologjisë tha se nuk kishte asnjë shqetesim për Tsunami për Australinë pas tërmeti.

Qendra Sizmologjike Mesdhetare Evropiane (EMSC) konfirmoi se tërmeti ishte në një thellësi prej 49 km.

Australianët menjëherë të shqetesuar dhe nisën të shkruajnë për momentet kur ndjenë dridhjet e tërmetit.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments