Rudina Hajdari braktis Sali Berishën poston foton qe po cudit te gjithe njerezit/ foto

Rudina Hajdari duket se e ka kuptuar që nuk i përket politikës… Që pas mpleksjes me Berishën kur ky i fundit rimori PD, megjithëse e konsideronte si të padenjë “pasi nuk ka ç’ka jep më shumë”, Rudina i është futur kamarierllëkut.

Ajo ka hequr kostumin formal dhe ka veshur uniformën e kamarieres. “Një kujtim nga dita e punës si kameriere. Si ju duket? Më shkon?”, ka shkruar Hajdari në rrjetet sociale.

Mendoni se i shkon? Më mirë politikane apo kamariere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *