Shikoni se si duken vipat meshkuj nese do te lindnin si femra/foto

Nje program ka bere qe te gjithe vipat apo meshkujt ti kthe ne femra. Si do te ishin ata nese do te kishin lindur ne gjinin femerore.

Kjo eshte nje forme argetimi dhe nje program zbavites.

Me poshte do te shikoni foto nga vipat boteror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *