Shkoi të merrte djalin nga shkolla, mamaja shok ohet nga ajo që sheh

  Një ngjarje aspak normale ka ndodhur në një shkollë 9-vjeçare në Tiranë .

  Një nënë e cila ka shkuar të marrë si zakonisht djalin e saj në shkollën Edith Durham në ish-Bllok, është përballur me pamje tron ditëse, teksa ka parë me sytë e saj se si të rinj të moshës14-18 vjeç, kapnin prej krahu nxënësit për t’u dhënë hash ash.

  Denoncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha.

  Lexoni denoncimin trond ites te prindit dixhital! sb

  Doktor nje tmer i vertete. Shkova sot te marr djalin tek shkolla 9 vjecare Edit Durham ne “Bllok”. Mu tek dera e jashteme e shkolles 10 te rinje te moshes 14_18 vjec i kapnin nga krahu femijet duke ju oftuar hash ash.

  Ju lutem beje prezent sepse vetem Ju mund ta ngrini kete problem sepse policia nuk ekziston po merren me syze dhe bjonde!!!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *