Shkon te bleje sufllaqe shikoni se cfare gjen brenda qytetari

Aknesa te ndryshme po vijne nga qytetaret per fastfodet ne vendin tone pasi kur blejn gjejne brenda gjera te ndryshme.

Keshtu ka ndodhur dhe me kete qytetar qe ka denoncuar kete rast.Pasi bleu nje sufllaqe dhe gjeti brenda saj nje cope pjate.

Fatmiresisht qe e pa se po ta kishte percjell copen e pjates kushedi se cfare do ti kishte ndodhur.

Ndaj tregohuni te kujdesshem kur konsumoni ne fastfoode.

Ja dhe fjalet e qytetarit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *