Shpat Kasapi poston foto te djalit. Shikoni se sa qenka rritur

Këngëtari Shpat Kasapi, përveç muzikës njihet edhe për jetën e tij të lumtur me gruan dhe djalin Roelin.

Muaji dhjetor, fillon me zbukurimin e shtëpisë për fund vit, por Shpati këtë vit zbukuroi djalin e tij.

Të mbështjell me drita dekoruese, Roeli shfaqet më i lumtur se kurrë,

Ky vit është më ndryshe për Shpatin, sepse mori dhuratën më të bukur nga gruaja e tij , pra Roelin e bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *