Shqiperia shi dhe temperatura te ulta ndersa ne kete vend shkrin asfalti nga temperaturat e larta

0
151

Në Denizli, Turqi 10 kilometra asfalt në autostrada janë shkrirë për shkak të motit të nxehtë dhe temperaturës që kalon 40 gradë.

Ndërsa disa drejtues mjetesh bënin përpjekje për të shmangur ngjitjen e asfaltit në automjetet e tyre, këpucët e shoferëve që zbritën nga makinat e tyre u ngjitën në asfaltin e shkrirë.

Një nga shoferët, Ahmet Aydoğan, tha:

Temperatura e ajrit ndikon negativisht në transport. Kur automjeti im u nxeh shumë, unë ngela në rrugë. Asfalti u shkri nga vapa. Edhe automjetet e tjera kanë vështirësi të ecin përpara.joq

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here