News

Shtepia lekundet nga termeti, por shihni se cfare ben macja (Video)

Shtepia lekundet nga termeti, por shihni se cfare ben macja (Video)

Nje video qe po qarkullon në rrjet, tregon se si një mace ka ndierë lekundjen e tërmetit dhe çohet menjëherë në këmbë.Çuditërisht, disa kafshe, nga disa video duket sikur i ndiejnë me pare termetet.

Në kete video, pasi nisin lekundjet, duket se si macja leviz e hutuardhe nuk di se cfare te bej në ato momente.