Shtyhet data e hapjes se Arenes Kombetare

  Federata shqiptare e futbollit ka lajmeruar shtyrjen e ndeshjes testuese per kampionatin e futbollit per femra mes Vllaznise dhe Apolonise

  FSHF ka deklaruar se fusha ka probleme me barin dhe ndeshja nuk mund te luhet.

  Gjithashtu edhe ndeshja inauguruese mes Shqiperise dhe Frances nuk eshte e sigurte nese do te luhet apo jo edhe pse disa ftesa jane shperndare megjithata FIFA akoma nuk ka dhene peergjigjen finale.

  Mesa duket do te pritet akoma ndeshja testuese per te marre OK perfundimtare per ndeshjet nderkombetare

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *