Si ta pastroni dhe shkelqeni mikrovalen duke lene pas arome freskie

Truku më i mirë që i bën mikrovalët të shkëlqejnë sërish

Ngrohja e ushqimit në mikrovalë mund të lërë shpesh njolla të forta pas.
Por tifozët e pastrimit kanë zbuluar zgjidhjen e thjeshtë dhe ekonomike për t’i bërë ato të shkëlqejnë përsëri pa u pastruar për orë të tëra.
Dikush pyeti ne rrjet: “Çfarë përdorin të gjithë për të pastruar brendësinë e ndotur të mikrovalës?”

Dhe ka pasur një këshillë që ka dalë vazhdimisht në komente, transmeton Express .

Duke marrë parasysh komentet, njëri shkroi: “Lëng limoni i holluar në ujë dhe vendoseni për disa minuta brenda ne mikrovalë. Njollat ​​do të fshihen lehtë dhe lë një erë të këndshme të freskët më pas.”
Një i tretë komentoi: “Limon në një tas me ujë për pesë minuta.””Unë përdor gjithashtu limon. Seriozisht, limonët janë miku juaj më i mirë kur bëhet fjalë për pastrimin, ata mund të përdoren për shumë punë të ndryshme.”
Në këtë rast lëngu i limonit avullon dhe ngjitet në grimcat e ushqimit dhe yndyrat, duke i bërë ato të lehta për t’u fshirë.

Plus, ekuilibri i PH dhe vetitë antibakteriale të limonit e bëjnë atë një pastrues të shkëlqyeshëm natyral, duke lënë pas një erë të freskët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *