Si të keni një tualet me aromë të këndshme. 5 ide qe te na falenderoni

#1 Soda e bukës eliminon dhe thith erën e keqe të banjës
Kur kombinohet me ujë të nxehtë, është e shkëlqyeshëm për pastrim dhe largimin e aromave të pakëndshme. Madje edhe soda vec e lënë në një tas, thith në mënyrë efektive aromat e pakëndshme, për shembull në frigorifer.

#2 Përzierja e Ujit dhe Zbutësit
Krijoni një përzierje të ujit dhe zbutësit tuaj të preferuar të rrobave dhe hidheni në një shishe sprej. Herë pas here spërkateni mbi peshqirët që përdorni më shpesh dhe kjo jo vetëm që do t’i bëjë ato të buta, por do të kenë gjithmonë erë të këndshme.

#3 Peshqirë të thatë
Një nga shkaqet më të zakonshme të aromave të këqija në banjë janë peshqirët e lagur ndaj pas çdo përdorimi hapini mundësisht në diell, në mënyrë që të mos jenë burim aromash të pakëndshme. Gjithashtu, mos i mbani peshqirët e larë në banjë pasi lagështia e vazhdueshme do të bëjë që ato të kapin lagështinë dhe të fillojnë të nuhasin mykun.

#4 Sapunët aromatikë e ndryshojnë aromën në banjë
Mjafton t’i nxirrni nga paketimi dhe t’i lini në disa vende në banjë. Por edhe nëse mbani peshqirë të larë në një raft ose në një dollap banjo, vendosni një sapun të tillë mes tyre. E njejta gje edhe me vajrat aromatike.

#5 Shtoni detergjent në kutinë e ujit mbi tualet
Kjo është një mënyrë e zgjuar dhe e thjeshtë kur shkarkoni ujin e tualetit me erë të këndshme. Edhe pak nga zbutësi juaj i preferuar i rrobave do të mjaftojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *