Si te kurseni 300 kWh për një muaj nga boljeri i dushit. Ja formuIa. Video

Duke ndërruar modelin e bojlerit të vjetruar me atë ekonomik, si dhe duke e përdorur atë për ngrohjen e ujit me energji elektrike vetëm pas orës 22:00, Zenel Krasniqi, Teknik i Operimeve në KEDS, ka arritur të kursejë mbi 300 kWh për një muaj.

Krasniqi që është nga Negroci i Drenasit ka kërkuar që kështu të veprojnë edhe qytetarët tjerë që ta kursejnë energjinë.

Ai është zyrtar i Operimeve në KEDS që disa vite, profesionist dhe punëtor i madh në këtë korporatë gjigante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *