Si të pastroni shpejt e shpejt fundin e djegur të tenxhereve

Hej amvisa, e dimë që një prej ëndrrave tuaja në kuzhinë është që tenxheret dhe tiganët t’ju shkëlqejnë gjithmonë si të reja. Por përdorimi i shpeshtë, gatimi me gaz, bën që ato të nxihen dhe të digjen.

Megjithatë, do t’ju tregojmë një mënyrë të shkëlqyer për t’i bërë si të reja tenxheret e djegura. Merrni pak sapun për pjata (kundra yndyrës), grijeni në fundin e tenxheres, shtoni pak ujë të ngrohtë dhe fërkojeni. Shpëlajeni me ujë të bollshëm dhe tenxherja do të shkëlqejë si e re.

Për më tepër, shihni videon më poshtë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *