Si ti largoni mushkonjat nga dhoma juaj me kete truk te lehte

Limoni përmban antiseptik, i cili përdoret me rastin e ftohjeve, tretjes së keqe, problemeve stomatologjike, çrregullimeve respiratore dhe ngritjes së lartë të gjakut, mirëpo do t’ju shpëtojë edhe nga sulmet e bezdisshme

Shtrydhni një limon, në të ngulni kunja të vegjël dhe vendoseni pranë krevatit.

Aromës së limonit, pos mushkonjave, i shmangen edhe milingonat dhe mizat.

Kunjat e vegël të gjatësisë prej 12 deri në 16 milimetra janë sythat e degëve të karafilit. Kanë aromë të ngrohtë, të thekshme dhe aromatike, ndërsa shija e ëmbël në të thartë dhe shumë e fuqishme.

Përveç limonit, mushkonjat gjithashtu i ndjek edhe aroma e livandës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *