S’kanë të ndalur lotët në Big Brother, Donaldi në diskutim të ashpër me Ilirin ‘shpêrthen’ në të qara

  Diskutim e të ashpëra po ndodhin në Big Brother VIP, ku një tjetër ndodhi pak më parë.

  Donaldi ka pasur diskutim me Ilirin, ndërsa tani shihet Donaldo duke qarë e pranë tij është Semi e cila po e ledhaton dhe përqafon.

  Ky diskutim si duket nuk ka përfunduar mirë, pasi Donaldi është shumë i prekur, teksa thotë se ‘nuk dëshiron të dalë nga vetja’.

  Vëllai i madh i shtëpisë së famshme në Big Brother ka vendosur që si pasojë e thyerjes së rregullave nga banorët të penalizojë të gjithë.

  Gjatë ditës së sotme “Vëllai I Madh” I ka njoftuar të gjithë banorët që janë sërish të nominuar.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *