S’kanë të ndalur lotët për aktoren Luiza Xhuvani, merr lajmin e rë.ndë për të birin

    Luiza Xhuvani nuk gjen qetësi. Pas arr.estimit të djalit dhe më pas ndarjes nga jeta e bashkëshortit, tani sërish lajmin nga biri i saj.

    Gjykata e Gjirokastrës, i shtoi edhe 4 vite të tjera, duke e çuar në 39 vite heqje lirie, dë.nimin që ai ka për të shlyer.

    Mbi Xhuvanin tashmë, rëndon edhe akuza e ‘Armëmbajtjes pa leje’.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *