Sot është një nga moderatoret me te njohura, e njihni dot vajzen në foto?

  Tashmë prej shume vitesh, ate e shohim në ekranin e Top Channel ku duket se ka terhequr vemendjen e te gjithë publikut.

  Mirëpo, askush nuk e dinte se moderatoren Bieta Sulon ne fakt eshte shfaqur shumë më herët në ekran, e madje kur ajo ishte në moshë shume të vogël.

  Moderatorja e ka konfirmuar edhe vete se ka luajtur në filmin e njohur shqiptar Djali elastik, dhe kishte rolin e motrës 5-vjeçare të aktorit kryesor.

  Jam unë 5-vjeç. Madje kam pasur edhe oferta të tjera pas këtij filmi, por s’më lanë prindërit se ishte lodhje për një fëmijë” ka treguar moderatorja.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *