Termet naten e sotme ne Shqiperi (epiqendra dhe magnituda )

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë pak më parë në Tiranë Elbasan dhe ne qytete te tjera.

Por fatmiresishte lekundket kane qene te lehta mbase ne magnitude 3 ball.

Nje termet eshte ndjere para pak minutash ne Tirane dhe ne qytete te tjera te Shqiperise. Lekundjet jane ndjere ne orën 23:09

Mesohet se termeti ka pasur epiqendren ne BOSNJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *