Teste falas per ata qe udhetojne drejt Gjermanise

    Tashme te gjithe shtetet po vuajne nga pasojat e koronavirusit dhe situata per te udhetuar nuk eshte aspak e qete. Por nje lajm i mire vjen per te gjithe ata shqiptare qe shkojne ne gjermani ku tashme mund ta bejn tamponin falas pa asnje pagese.

    Gjermania ofron teste pa pagesë për mërgimtarët që udhëtojnë për pushime drejt Shteteve të Ballkanit si nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe disa shtete tjera te Ballaknit.

    Per me shumë ju sjellim videon me poshtë që ju sqaron gjithcka në mënyrë të detajuar:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *