U kthye nga Italia para 2 ditesh, një grua nga Lushnja izolohet në QSUT, dyshohet per koronavirus

  Një grua 50-vjeçare iu drejtua fillimisht spitalit te Lushnjes me simptoma të vështirësive në frymëmarrje, temperaturë e lartë dhe dhimbje artikulacionesh.

  M.V nga Urza e Lushnjes pas egzaminimeve të bëra në spitalin e Lushnjes është mbajtur në karantinë dhe pas një ore është nisur drejt QSUT për egzaminime të mëtejshme.

  Mësohet se 50- vjeçarja kishte dy ditë që ishte kthyer nga Padova në Itali. Me simptomat e paraqitura dyshimet janë se 50-vjeçarja mund të jetë prekur nga Koronavirus.

  Tashmë zonjës në fjale po i bëhen ekzaminimet e nevojshme për të përcaktuar më pas nëse është mbartëse e virusit vdekjeprurës.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *