Vendos kamera në shtepi, shokohet kur pa cfare i bente gruaja “Nënës Plake” (Video)

  0
  141

  Një vajzë e quajtur Miriam Marino e kishte nenen e saj të prekur me alzhaimer, ndërsa në pamundësi që t’i ndihmonte dhe qëndronte afër per shkak te punes, ajo mori një kujdestare që të përkujdesej për të.

  Nje dite ajo i vuri kamerat nëpër shtëpi qe te shikonte se si perkujdesej gruaja per nene e saj, por mbeti e shokuar kur pa se cfare dhu.ne ushtronte kujdestarja që ajo kishte punësuar.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here