Video që s’do donim kurrë të shihnim. Dojna Mema jep lajmin e trishtë

    Me anë të një videoje Dojna Mema na tregoi të gjithëve se nga kishte ngjarë ajo për energjinë dhe pastërtinë që reflekton..por në këtë rast më mirë mos ta kishim parë. Ajo video është publikuar për të dhënë lajmin e trishtë, se ai është ndarë nga jeta.

    Babi i moderatores së dashur, Dojna Mema është ndarë nga kjo jetë në mënyrë të papritur. Ka qenë vetë Dojna që ka bërë publik këtë lajm të trishtë, teksa bashkangjitur ka publikuar video dhe një mesazh prekës.

    “Nuk le asnjë sekondë pa jetuar plotësisht. Ndoshta prandaj ike kaq shpejt, e pive jetën me një kupë! Për ata që njohën Bujarin e Interpolit, ky është Babi i familjes. P.s : Ti e di, gjithmonë bashkë, gjithmonë një shpirt për katër”, shkruan Dojna.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *